Väl framme i Kuopio i fredags kväll bjöd S föräldrar på Karelska piroger, med äggsmör och allt. Det slog mig att jag aldrig har skrivit om denna förträfflighet i den här bloggen. Vilken lucka!
Finländsk matkultur må ha tagit en del smällar, men det är inte rispirogernas fel. Lägg till lite ost, gurka och en kopp te och du är i hamn. Hur gott som helst.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
3 kommentarer:
Jo, fast potatispirogerna är ännu godare.
Det räcker gott och väl med äggsmör...de är ju så goooda! Jag brukar handla på mig och ha dem i frysen! Jag är dock inte lika förtjust i köttpirogerna.
kalle k: har aldrig provat det om jag ska vara ärlig. får bli ett uppdrag för hösten.
annelih: jag äter bara köttpiroger på caféer och där har de alltid legat framme bara liiite för gamla och är svettiga. det borde vara godare om man gör dem hemma.
Skicka en kommentar